Щодо атестації педагогічних працівників

розміщено в: Соціально-правовий захист | 0

 Найближчим часом у всіх закладах освіти проходитимуть засідання атестаційних комісій першого рівня, а відтак комісій другого та третього рівнів.

До   профспілки  надходять численні звернення педагогічних працівників з приводу вимог атестаційних комісій про надання великої кількості узагальнюючих матеріалів при проходженні атестації.

Сколівська районна профспілка працівників освіти і науки України доводить до відома та використання в роботі, членів атестаційної комісії та працівників закладів освіти, що атестуються, лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від  25.10.2012 № 1/9-779, яким надано вичерпні роз’яснення з даного питання.

Позиція Міністерства освіти і науки України з цього питання є однозначною. Вимоги голів та членів атестаційних комісій про надання педагогічними працівниками, які атестуються, будь-яких звітів про роботу, є порушенням норм Типового положення. Підготовка та оформлення великої кількості матеріалів призводить до перенавантаження педагогічних працівників, відволікає їх від виконання своїх безпосередніх обов’язків та негативно позначається на якості роботи.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.