“Пролісок” чекає на гостей…

розміщено в: Новини, Оздоровлення | 0

пролысоктрусЛіто… Період відпусток і кожен з нас, думає де гарно відпочити. У  славному місті Трускавець є  вчительський пансіонат.

Трускавецький вчительський пансіонат « Пролісок», який належить Львівській обласній організації профспілки працівників освіти і науки України,  щороку приємно дивує своїх гостей то новим фізіотерапевтичним кабінетом, та комфортними кімнатами і підключенням безкоштовного безпровідного WI-FI інтернет-зв’язку, облаштуванням подвір’я, смачною кухнею, облаштуванням медкабінетів,  то відкриттям спортзалу. Нещодавно, наприклад, спортзал обладнали трьома новими тренажерами.

Цьогоріч приїхало більше вчителів з Луганщини, традиційно – з Чернігівщини, Черкащини, Рівненської та Запорізької областей. Оцінили переваги оздоровлення в рідному краї  та у своєму пансіонаті освітяни Львівщини. Великим стимулом для популяризації пансіонату стала прийнята Львівською обласної галузевою профспілкою, яку очолює Марія Яцейко, відповідної Програми оздоровлення.

Спрацювали, попри всі матеріальні чинники, і такі переваги, як можливість поспілкуватися і відпочити, так би мовити, «у своєму колі» – серед колег в цікавій компанії,  де є  спільність інтересів, можливість обміну досвідом.

В кожній оздоровчій зміні, яка у «Проліску» триває 12 днів , відпочивають освітяни з усіх районів Львівщини. Про це потурбувалися голови міських і районних організацій освітянської громадської організації. Путівками, за ініціативою обласного профлідера та за рішенням колективних профорганів, первинні, міські, районні та обласна організація профспілки нагороджують кращих педагогів – переможців  конкурсів. Відпочивали і оздоровлювались  у травні цього року колеги-освітяни та актив Ради профспілок  Долбносльонзского воєводства Польщі.

Вартість путівок пансіонат не підвищував, сума на щодень становить 200 – 350 грн. в залежності від категорії житла – люкс, напівлюкс, економ – і стандарт-клас. Цьогоріч «Пролісок» оздоровить (щомісяця – дві зміни) до 700 спілчан та членів їх сімей. Фахівцями Львівської політехніки розробляється проект побудови нового житлового корпусу на понад 40 ліжкомісць.