КОЛЕКТИВНУ УГОДУ З ВІДДІЛОМ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ СЛАВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ УЖЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ

21 грудня 2021 року на сайті Славської селищної ради з’явилося повідомлення проте що Колективну Угоду між відділом освіти, культури та спорту Славської селищної ради та Об’єднаною територіальною організацією профспілки працівників освіти і науки України Сколівської міської, Славської селищної, Козівської сільської територіальних громад на 2021-2025 роки – зареєстровано.

Як уже ми писали на сайті 15 грудня 2021 року відбулося підписання Територіальних Колективних Угод між відділом освіти, культури та спорту Славської селищної ради, а також між відділом освіти, культури, молоді та спорту Козівської територіальної громади та Об’єднаною територіальною організацією профспілки працівників освіти і науки України Сколівської міської, Славської селищної, Козівської сільської територіальних на 2021-2025 роки.

А це дає можливість розпочинати колдоговірні кампанії у закладах освіти  Славської територіальної громади.
Доброго старту і плідної праці!