З Днем знань!

розміщено в: Вітаємо | 0

Шановні вчителі, учні, батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань, який є початком нового навчального року, стартом нових здобутків, сміливих сподівань і звершень! У сучасному світі якісна освіта – це запорука успішності особистості, поступу та розвитку всього суспільства.
Шановні освітяни! Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок, а в колективах панують взаєморозуміння, добро і повага. Зичу вам творчої наснаги, професійної невтомності, міцного здоров’я і сімейного затишку! Нехай складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам приносить щастя і задоволення.
Бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших альма-матер. Цінуйте своїх учителів – людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.
Бажаю, щоб цей рік приніс нам мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів і життєвих планів, додав сили та натхнення.
Упевнений, що спільна праця, наполегливість та єдність думок стануть запорукою успіхів у справі розвитку української освіти.

З повагою
та найкращими побажаннями,
голова Сколівської районної
організації Профспілки